Gyprocwanden met een isolerende functie!

Gyproc voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten!

Als u graag uw gyprocwerken door een specialist laat uitvoeren, dan legt u best een afspraak vast bij Jespers Roy. De plafonneerfirma uit Hoogstraten staat in voor de plaatsing van valse plafonds, voorzet- en scheidingswanden, de afwerking van zolderruimtes en nog veel meer gyprocwerken.

Voor eender welke plaats of toepassing bemachtigen wij gyprocsystemen die aanvullend zijn met uw behoeftes. Zo nodig breken wij uw oude gyprocconstructie af om een geheel nieuwe in de plaats te zetten.

Isolatie

Door onze jarenlange ervaring adviseren wij onze klanten welk soort gyproc in welke toepassing het beste zal resulteren.Toch blijft de wens van de klant onze prioriteit. Desgewenst kunnen wij gyprocwanden plaatsen die voldoen aan enkele eisen als brandwering, maar ook geluid- en thermische isolatie.

Staan er gyprocwerken in het vooruitzicht, dan is een telefoontje richting Jespers Roy alvast een prima beslissing. Wij geven u voldoende informatie over de mogelijkheden en maken een offerte op maat van uw nieuwbouw- of renovatieproject. Via onze diverse kanalen kan u ons bereiken.

Contacteer ons!
03 500 04 98